loopbaan coaching

Carrièreswitch- en loopbaancoach

Meer over mij..

Ik voelde zoals vele anderen dat ik vastzat in mijn kantoorbaan en de gouden kooi. Ik werkte op de marketing afdeling van een groot sportmerk, had een goed salaris, woonde in een mooi appartement op de Prinsengracht in Amsterdam en had fantastische collega’s. Toch haalde ik geen voldoening uit de werkzaamheden en voelde ik totaal geen uitdaging of passie voor wat ik deed. 

In December 2021 besloot ik dat het tijd was voor verandering en dat 2022 mijn “year of change” werd. Dit was ook het jaar dat ik 30 werd en ik wilde niet op mijn 40e nog steeds in dezelfde situatie zitten. Ik wist dat er iets moest veranderen. Door middel van oefeningen, lezen, cursussen, podcasts en mijn opleiding tot coach, ben ik er achter gekomen waar ik wel gelukkig van word en heeft dit me doen besluiten om na mijn coaching opleiding hier mijn baan van te maken. 

Nu woon ik het merendeel van het jaar in het tropische regenwoud van Australië, werk ik parttime als online loopbaancoach en parttime in de hotelwereld. Ik heb een veel vrijer leven dan voorheen en het allerbelangrijkst, ik haal eindelijk weer energie uit mijn huidige carrière. 

Ik gun iedereen om met plezier naar werk te gaan en het is mijn missie om zo veel mogelijk mensen te helpen die voelen dat ze vastzitten op werkgebied, een carrièreswitch wensen en werk als iets leuks willen gaan zien. Tijd voor verandering!

"Opportunities don't happen, you create them"

Chris grosser

"Would you do your job an not be paid for it? That's how you know your are doing the right thing."

OPRAH

"Man cannot discover new oceans unless he has the courage to lose sight of the shore"

andre gide